Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 66
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 44
Makaron w azjatyckim stylu z tofu i sosem z masłem orzechowym. Jest pyszny, a...
Odsłon: 59
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 84
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 66
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 44
Makaron w azjatyckim stylu z tofu i sosem z masłem orzechowym. Jest pyszny, a...
Odsłon: 59
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 84
Składniki
bułeczki pokroić w kostkę i zalac mlekiem. Pomidory i kiełbasę pokroić w kostkę. Mięso włożyć do miski dodać pomidory, kiełbasę natkę i bułkę.
Przyprawić solą i pieprzem i dobrze wyrobić. Obrane cebule gotować 5 minut w osolonej wodzie, po odsączeniu wyjąć środki, 13 posiekać i dodać do farszu. Napełnić cebule farszem zalać bulionem i wstawić do piekarnika na 1h w temp 180 stopni, po 50 minutach zapiekania posypać serem