Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste, szybkie i niesamowicie smaczne danie. Moze byc dodatkiem do miesa, albo np. szybka kolacja na cieplo.
Bardzo soczysta, smaczna, rozpływająca się w ustach pieczeń na niedzielny lub...
Odsłon: 166
Idealny dodatek do grilla i nie tylko.
Odsłon: 22
Bardzo soczysta, smaczna, rozpływająca się w ustach pieczeń na niedzielny lub...
Odsłon: 166
Idealny dodatek do grilla i nie tylko.
Odsłon: 22
Składniki
Plastry bekonu przekroic na polówki, cebulke pokroic na spore kawalki. Gruszki obrac i pokroic . Bekon smazymy az bedzie chrupiacy, pod koniec dodajemy na chwile gruszki. Wyjmujemy z patelni i w tym samym tluszczu smazymy cebulke, dodajemy rosól i wino. Redukujemy plyn, doprawiamy sola i pieprzem. Mieszamy bekon z cebulkami
Podajemy jako osobne danie lub dodatek do miesa.