Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
zdrowa alternatywa dla dzieciakow :)
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 8283
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 184
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 411
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 8283
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 184
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 411
Składniki
Warzywa kroimy w bardzo cienkie plasterki, wrzucamy do miski, dodajemy kolejno olej, sól, przyprawy i dokładnie mieszamy. kładziemy na blaszkę, ważne, żeby jak najmniej się stykały (można piec na 2 razy). Wkładamy do piekarnika, rozgrzanego do temperatury 150 stopni C na okolo 20 do 30 minut. Zjadamy w tym samym dniu, bo będą chłonąć wilgoć i zmiękną.