Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i zdrowa przekąska
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 68
Bardzo prosty deser z truskawek i puszystego, mocno śmietankowego kremu na ba...
Odsłon: 91
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 68
Bardzo prosty deser z truskawek i puszystego, mocno śmietankowego kremu na ba...
Odsłon: 91
Składniki
Cukinię kroimy w plasterki
Pokrojoną cukinię solimy, pieprzymy i odstawiamy na 10 minut
Mieszamy parmezan z tartą bułką
Skrapiamy cukinię oliwą i dobrze mieszamy
Obtaczamy każdy plasterek w serze z bułką.
Wstawiamy na blasze do nagrzanego piekarnika (20 stopni) na około 25-30 minut (aż zbrązowieją i będą chrupiące).