Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przynajmniej te chipsy są zdrowe.
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 21
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 207
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 185
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 21
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 207
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 185
Składniki
Wykonanie: Piekarnik rozgrzać do 180 stopni. Jarmuż umyć i bardzo dokładnie osuszyć. Oderwać liście od twardych łodyg i porwać na kawałki wielkości chipsów. Wsypać do miski i polać oliwą. Następnie posypać solą i wymieszać. Liście ułożyć luźno na blaszce do pieczenia wyłożonej papierem do pieczenia. Piec około 15 minut aż liście będą lekko brązowe.