Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taka wersja chłodnika sprawdza się, zapewniam.
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 163
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 316
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 22
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 118
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 163
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 316
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 22
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 118
Składniki
Truskawki umyłem, obrałem. Przekroiłem każdą na ćwiartki. Pomidory umyłem i obrałem je ze skórki. Pokroiłem na kawałki. Truskawki i pomidory zmiksowałem dodając pociętą bazylię. Doprawiłem do smaku solą i pieprzem. Wstawiłem do lodówki. Tuż przed podaniem udekorowałem listkami bazylii.