Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakuje dobrze na zimno i na gorąco :)
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 146
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 297
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 13
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 112
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 146
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 297
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 13
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 112
Składniki
Marchewkę obieramy i gotujemy, aż będzie miękka.
Pomarańczę obieramy ze skórki, oraz z błonek.
Marchewkę i pomarańczę miksujemy, dodajemy wywar warzywny, doprawiamy solą, pieprzem i imbirem.
Podajemy posypane serem feta i pestkami dyni.