Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
krążki są doskonałe jako przekąska,np.zamiast czipsów
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 112
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 70
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 112
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 70
Składniki
Zrobić gęste ciasto naleśnikowe,można przyprawić np.papryką.
Dużą cebulę pokroić w grube krążki,porozdzielać warstwy.
Obtaczać w cieście,następnie w bułce tartej,usmażyć na rozgrzanym oleju na złoty kolor.
Osączyć na papierowym ręczniku.