Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest to świetna alternatywa dla chipsów.
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 30
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 38
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 43
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 35
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 30
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 38
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 43
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 35
Składniki
Z podanych składników wyrabiamy kruche ciasto, które wkładamy do lodówki na około pół godziny. Podczas oczekiwania ścieramy na tarce ser żółty. Schłodzone ciasto rozwałkowujemy na cienkie placki, które posypujemy żółtym serem i kroimy w paski. Paski przekładamy na blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia. Następnie wkładamy do piekarnika nagrzanego do 180stopni celcjusza i pieczemy na złocisty kolor.