Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
delikatne smaczne mięsko z dodatkiem aromatycznego sosu
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 236
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 531
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 236
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 531
Składniki
na dużej patelni rozgrzać olej , mięso umyć pokroić w plastry, delikatnie podsmażyć z obu stron z czosnkiem i cebulą pokrojoną w kostkę, po chwili podlac wodą i gotować do miękkości mięsa , między czasie dodać paprykę i pieczarki pokrojone w paski lub kostkę. gotować do odparowania wody dodać śmietaną i delikatnie podgrzewać aż zrobi się sosik , przyprawić przyprawami do smaku.