Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszności z grilla, podane proporcje wystarczają na przygotowanie czterech pysznych piramidek
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 603
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 132
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1756
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 253
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 120
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 603
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 132
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1756
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 253
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 120
Składniki
Z ziemniaka wykroić 4 plastry grubości 0,5 cm, podobnie z cebuli
Na 1 plaster boczku położyć plaster ziemniaka, plaster cebuli- doprawić i przykryć kolejnym plastrem boczku. Całość spiąć wykałaczkami najlepiej tak , aby powstała kieszonka- na moim zdjęciu przebiłam tę piramidkę góra/dół, też sie upiecze, choć trzeba ostrożniej przewracać.
Tak przygotowane piramdki pieczemy na grillu bardzo powoli i cierpliwie, SMACZNEGO