Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 153
Filet z kurczaka na młodej kapuście to prawdziwa uczta dla zmysłów, łącząca w...
Odsłon: 10525
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 153
Filet z kurczaka na młodej kapuście to prawdziwa uczta dla zmysłów, łącząca w...
Odsłon: 10525
Składniki
Pieczarki kroimy w połówki lub ćwiartki ,dodajemy małe krewetki(mogą być mrożone),mandarynki.
Robimy sos:majonez,ketchup,białe wino i koperek mieszamy,żeby uzyskać kolor zbliżony do pomarańczowego,można dodać niewielką ilość soku z mandarynek,ale trzeba uważać,żeby sos nie był za rzadki.Doprawiamy niewielką ilością soli i pieprzu,można też cukru(niekoniecznie)
Do sosu dodajemy resztę składników i mieszamy