Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 5578
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 128
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 288
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 5578
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 128
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 288
Składniki
- Cukinie pokroić w plastry o grubości ok. 0,5 cm. - Jajko rozbełtać i przyprawić vegetą.
Pokrojoną cukinie moczyć w jajku, a następnie w bułce tartej. Smażyć na margarynie aż uzyska złoty kolor. Układać na ręczniku papierowym, aby pozbyć się nadmiaru tłuszczu. Taką cukinie można podawać do obiadu, bądź samą jako przekąskę....