Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
myślę, że tego dania z chęcią spróbowałby nawet wybredny baca
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 70
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 747
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 108
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 70
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 747
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 108
Składniki
Kiełbasę pokroić na drobną kostkę, dodać do niej łyżeczkę majeranku i podsmażyć, pod koniec smażenia wrzucić pora pokrojonego w krążki i jeszcze chwilkę smażyć. Wyłączyć ogień, dołożyć do kiełbasy drobno pokrojony czosnek i wymieszać
Cukinie umyć, przekroić wzdłuż i wydrążyć powstałe łódeczki. Posolić wnętrze cukinii , nadziać ją farszem z kiełbasy , na wierzch każdej położyc bryndzę i posypać pieprzem.
Pieczemy w piekarniku 170 st, około 20 min.
Smacznego