Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty szaszłyk w ciekawym smaku
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 10104
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 249
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 10104
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 249
Składniki
Fileta myjemy i kroimy na kawałki 2cm, papryke w dużą kostkę, pieczarki na połówki, cytryne w kawałki 2 cm. Fileta marynujemy w curry i papryce około godziny. Nabijamy na patyczki do grilla na przemian mięso- papryka- mięso- cytryna- mięso- pieczarki- mięso itd. pieczemy na grillu do upieczenia fileta, można też zrobić je w piekarniku przy 200 st. około 20-25min obracając.