Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiące czekoladowe i bezglutenowe gofry to pomysł na słodkie śniadanie lub przekąskę w ciągu dnia. Możesz podać je z kleksem kokosowego jogurtu i truskawkami lub po prostu oblane syropem klonowym, w każdej wersji będą smakować obłędnie.
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 29
Przepyszne ciasto a'la sernik na kakaowym spodzie. Idealne na deser oraz jako...
Odsłon: 1976
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 29
Przepyszne ciasto a'la sernik na kakaowym spodzie. Idealne na deser oraz jako...
Odsłon: 1976
Składniki
Białka oddziel od żółtek i ubij na sztywną pianę.
Do miski wsyp obydwie mąki, proszek do pieczenia, kakao, napój roślinny, miód i żółtka. Wszystko wymieszaj do połączenia się składników. Następnie bardzo delikatnie wmieszaj białka.
Nabieraj porcje masy i wylewaj ją na rozgrzaną gofrownicę. Piecz przez 20 minut.