Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Deser który nie wymaga wielkich zdolności kulilnarnych.
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Odsłon: 24
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 130
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Odsłon: 24
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 130
Składniki
Zmieszać ze sobą masło, pogniecione biszkopty i cynamon. Zmieszane składniki przełóż do miseczek tak aby powstało dno deseru, następnie włóż miseczki do lodówki na pół godziny. W większej misce ubij śmietanę, dodaj do tego ser mascarpone, cukier i posiekane orzechy. Masę przelej do miseczek z ułożonym dnem. Górę polewamy ciemną czekoladą i układamy owoce.