Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie da się go zepsuc! Bardzo nieskomplikowany.
Pyszne placki z kiszonej kapusty idealne do gulaszu, lub z kleksem śmietany i...
Odsłon: 5216
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 4989
W niecałe 15 minut można przyrządzić ciepłe danie, kiedy nie ma za wiele czas...
Odsłon: 49
Proste i szybkie ciasto nie tylko na weekend
Odsłon: 222
Pyszne placki z kiszonej kapusty idealne do gulaszu, lub z kleksem śmietany i...
Odsłon: 5216
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 4989
W niecałe 15 minut można przyrządzić ciepłe danie, kiedy nie ma za wiele czas...
Odsłon: 49
Proste i szybkie ciasto nie tylko na weekend
Odsłon: 222
Składniki
Ugotowac w mniejszej ilosci niż na opakowaniu zupę cebulową.Ostawic do ostudzenia.
Szpinak zamrożony dusic przez około 15 min. w małej ilosci wody. Odsączyc po ostygnięciu z wody i pokroic w duże kawałki.
Szpinak wymieszac z zupą cebulową, dodac smietanę i przyprawic solą do smaku.
Dobrze smakuje na ciepło, na zimno, jako "surowka" do obiadu i naturalnie z dodatkiem swieżego, chrupiącego pieczywa do kolacji!!!
Aha! Swietnie nadaje się do zamrożenia(jesli cos zostanie:-))