Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Żeberka przyprawione wkładamy do słoików . Zapraszam na przepis
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 72
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 747
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 111
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 72
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 747
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 111
Składniki
Gdy żeberka już są w słoikach , zakręcamy i wstawiamy do piekarnika zimnego nastawiamy temperaturę 105 stopni Celsjusza i pasteryzuje pierwszego dnia 120 minut zostawimy w piekarniku na 24 godziny , po tym czasie druga pasteryzacja w zimnym piekarniku 105 stopni Celsjusza przez 110 wykańczamy grzanie i znów na 24 godziny Trzecia pasteryzacja w 105 stopni Celsjusza przez godzinę. Studzimy i wynosimy w chłodne miejsce. . To jest tak zwana tendylizacja przez trzy razy pasteryzuje. Takie słoiki z morski mogą stać w chłodnym miejscu bardzo długo nawet lata . Smacznego .