Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To jedna z moich ulubionych sałatek, szybka i do tego pyszna.
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 147
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 304
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 15
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 113
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 147
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 304
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 15
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 113
Składniki
Brokuł gotujemy króciutko w osolonej wodzie. Dodajemy pokrojonego w kostkę pomidora i kukurydzę. Polewamy jogurtem doprawionym solą i pieprzem, na wierzch wyciskam czosnek ( wtedy dopiero mieszam wszystko razem i to jest pierwszy i ostatni raz :) )
Całość posypuję serem pokrojonym w grubą kostkę. Na wierzch daje prażone pestki ( w tym przypadku jest dynia i trochę sezamu). Odstawiam do lodówki żeby się "przegryzła ". Szybko i smacznie!