Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wszystkim, ktorzy lubia zjesc cos innego :)
bardzo lubię naleśniki z kapustą i pieczarkami, tym razem dla odmiany z piecz...
Odsłon: 38
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 131
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 125
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 125
bardzo lubię naleśniki z kapustą i pieczarkami, tym razem dla odmiany z piecz...
Odsłon: 38
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 131
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 125
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 125
Składniki
CIeciorke namaczam i zostawiam na cala noc. W mikserze miksuje, cieciorke, papryki, piertuszke, sezam, pierczarki, czosnek na tzw miazge. Przyparawiam sola i pieprzem, mozna dodac kminku jak ktos lubi. W garnku gotuje olej i formuje kule z lyzek z falaflem. Wrzucam na goracy olej i czekam az sie przybrazowia. Odsaczam na papierze zeby odeszlo troche oleju.
Podaje z warzywami, hummusem, chlebkiem pita, mozna tez uzyc majonezu lub co kto woli :) Smacznego