Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Faszerowane mieloną wołowiną mini papryczki to świetna przekąska lub też danie główne jeżeli podamy je na przykład z ryżem.....
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 258
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 45
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 34
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 74
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 82
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 258
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 45
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 34
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 74
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 82
Składniki
Piekarnik rozgrzać do 180 stopni. Krojone pomidory, czosnek i oliwę wrzucić do pojemnika blendera, zmiksować do gładkiej konsystencji. Doprawić solą i pieprzem.
Mięso mielone wymieszać z pastą paprykową, kuminem i posiekaną kolendrą, dodać do smaku sól i pieprz.
Papryczki naciąć wzdłuż, oczyścić, nadziać mięsnym farszem.
Na dno naczynia żaroodpornego wylać sos pomidorowy, na nim ułożyć przygotowane papryki. Skropić oliwą, wstawić do piekarnika na około 30-35 minut. .