Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Głównym składnikiem są oczywiście pieczarki :) Tak przygotowane stanowią wspaniałą przekąskę. Można także podać ze smażonymi ziemniaczkami.
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 586
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 136
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 145
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 106
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 22743
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 586
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 136
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 145
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 106
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 22743
Składniki
Przygotowanie: Pieczarki myjemy uważając, żeby skórki nie zetrzeć. Ogonki odcinamy robiąc spore zagłebieniei i drobno kroimy. Paprykę, kiełbasę i cebulę również drobno kroimy. Wszystko oprócz pieczarek smażymy, dodając łyżkę lub dwie przecieru, sól, pieprz, bazylię. Na dnie pieczarek kładziemy ser i nakładamy farsz. Obtaczamy pieczarki w jajku, następnie w bułce tartej i smażymy z dwóch stron na głębokim oleju ( pieczarki muszą być zalane około połowy ).