Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka i smaczna przekąska na imprezę.
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 30
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 731
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 83
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 197
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 30
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 731
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 83
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 197
Składniki
Ogórka obrać tak aby została zielona skórka i pokroić na 3-4 centymetrowe krążki. Wydrąży miąższ tak aby zostało w każdym kawałku denko. Ser pokroić w kostkę. Ser włożyć do miski, dodać sos tatarski, śmietanę, przyprawić do smaku solą, papryka mieloną i pieprzem. Wszystko wyrobić na jednolitą masę. Następnie dodać posiekany szczypiorek, startą rzodkiewkę i jeszcze raz dokładnie wymieszać. Gotowy ser nałożyć do przygotowanych ogórków i ozdobić według uznania, schłodzić w lodówce i podawać. SMACZNEGO.