Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam fajna przekąska dla gości.
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 121
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 169
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 51
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 141
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 121
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 169
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 51
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 141
Składniki
Gotowe ciasto przeciąć na pół w załóż po 13 cm,
następnie w dowolnej szerokości paski.
I te paski przeciąć przez środek, wywijać faworki.
Gotowe posmarować jajkiem i posypać czarnuszką.
Wstawić do nagrzanego piekarnika nastawionego na 180 stopni i piec 15 - 20 minut.