Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niebanalna przystawka na miły wieczór:)))
bardzo lubię naleśniki z kapustą i pieczarkami, tym razem dla odmiany z piecz...
Odsłon: 11
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 84
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 92
bardzo lubię naleśniki z kapustą i pieczarkami, tym razem dla odmiany z piecz...
Odsłon: 11
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 84
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 92
Składniki
Świeżą figę,dobrze dojrzałą czyli mocno fioletową rozkroic na cztery części nie docinając do końca.Postawic na talerzyku i ścisnąc dołem,otworzy się jak kwiat.
Ser feta pokroic w kosteczkę i posypac figę
Szynkę ,najlepiej żeby była wilgotna(wołowa,albo konserwowa)pokroic w paski i posypac ser i figę
To jest całe danie,tak można podawac,ale ja jeszcze polałam dookoła kroplami sosu włoskiego:)