Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealne na kolacje i spotkanie ze znajomymi
Danie obiadowe z wykorzystaniem makaronu jest proste w przygotowaniu, wzbogac...
Odsłon: 243
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 710
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 16862
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 137
Danie obiadowe z wykorzystaniem makaronu jest proste w przygotowaniu, wzbogac...
Odsłon: 243
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 710
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 16862
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 137
Składniki
Filety usmazyć w jajku i mące. Wyłorzyć na półmisek.
Zalewa : Na patelni przesmażyć cebulę z papryką. Dodać pokrojone ogórki . Zalać wodą i olejem. Wrzycić ziele angielskie, cuier, sól i ocet. Dodac przecier . Całość zagotować dopirawić pieprzem. Ostudzić. Przygotpwane wcześniej fillety zalać zimną zalewą. Smacznego
Do zalewy można dodać trochę czosnku , pieczarek i np. kukurydzy- dowolność