Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smaczna przekąska do piwa lub kolacja :-) smakują zarówno na ciepło, jak i na zimno
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 30
Przepyszne ciasto a'la sernik na kakaowym spodzie. Idealne na deser oraz jako...
Odsłon: 1979
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 30
Przepyszne ciasto a'la sernik na kakaowym spodzie. Idealne na deser oraz jako...
Odsłon: 1979
Składniki
Ciasto francuskie rozwinąć, rozsmarować na całej powierzchni pesto, położyć plastry szynki, na wierzch plastry sera.
Zwijać roladę, zaczynając od dłuższego boku.
Kroić plastry, grubości ok. 2 - 3 cm i układać na wysmarowaną tłuszczem blaszce
Piec w temp. 200 stopni ok. 15 min. Smacznego :-)