Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
trzeba wykorzystać sezon na paprykę.
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 9387
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 226
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 508
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 9387
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 226
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 508
Składniki
papryki umyć i osuszyć, odciąć końce z ogonkami, usunąć nasiona.
wędlinę w plasterkach zwijać w ruloniki i układać w paprykach.jajka pokroić w ćwiartki i dokładać do papryk .wsypać po garści kukurydzy.
żelatynę rozpuścić z bulionem według przepisu na opakowaniu.zalać papryki.gdy przestygną włożyć do lodówki aż stężeją.
pokroić w półcentymetrowe kromki i ułożyć na półmisku.podawać z pieczywem.