Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 29
Przepyszne ciasto a'la sernik na kakaowym spodzie. Idealne na deser oraz jako...
Odsłon: 1976
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 29
Przepyszne ciasto a'la sernik na kakaowym spodzie. Idealne na deser oraz jako...
Odsłon: 1976
Składniki
golonke gotujemy do miekkosci z warzywami i lubczykiem doprawiajac do smaku wegeta i pieprzem gdy bedzie miekka oddzielamy mieso od kosci dzielimy na mniejsze kawalki marchewke i pietruszke kroimy w kostke i wsypujemy na dno miseczek dajemy kilka galazek natki pietruszki wykladamy mieso .do pozostalego wywaru dodajemy zelatyne wedlug opakowania w zaleznosci na jaka ilosc plynu jest przeznaczona.gotowy wywar wylewamy na mieso i schladzamy