Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Galaretka na bazie dobrego rosołu.
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 102
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 63
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 208
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 102
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 63
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 208
Składniki
1) Przygotowujemy rosół z kurczaka, wyrazisty smak uzyskujemy dodaniem dużej liczby świeżo zerwanego lubczyku (bez kostek, veget itd.)., możemy dodać rozpuszczonej żelatyny. 2) W miseczce umieszczamy jajko, białe mięso i warzywa. Przestudzamy rosół. 3) Zalewamy zawartość miski (misek) rosołem, wstawiamy do lodówki. 4) Doprawiamy cytryną lub sosem sojowym (celowo nie piszę, ze maggi). Smacznego :)