Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Odsłon: 24
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 129
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Odsłon: 24
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 129
Składniki
Gotowałam rosół z gęsi razem z gęsimi żołądkami. https://smaker.pl/przepisy-zupy/przepis-rosol-z-gesi,183632,fafiatko.html Ugotowane żołądki przełożyłam do naczynia na galaretę, dodałam groszek, pokrojoną marchewkę z rosołu. Z gara z rosołem odlałam pół litra bulionu i rozpuściłam w nim żelatynę. Zalałam żołądki. Następnego dnia można się zajadać.
Smacznego :)