Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak z pora ułożymy uszka na wierzchu to wyjdzie nam zajączek Wielkanocny
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 64
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 78
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 82
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 1220
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 295
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 64
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 78
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 82
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 1220
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 295
Składniki
1. Ogórki myjemy i obieramy ze skórki. 2. Ogórki pokroić na 5 cm krążki i wydrążyć środek, pozostawiając dno. 3. Rzodkiewkę ścieramy na tarce o dużych oczkach.
4. Jabłko obieramy usuwamy nasienie i również ścieramy na tarce o dużych oczkach.
5. Szczypiorek umyć i drobno posiekać.
Szczypiorek , rzodkiewkę, jabłko wymieszać z serkiem.
7. Farszem wypełniamy ogórki i przybieramy rzodkiewką oraz wąsami szczypiorku. 8. Przekąska gotowa. 9. Smacznego.