Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 40
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 735
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 88
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 207
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 40
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 735
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 88
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 207
Składniki
Mąkę , cukier waniliowy , proszek do pieczenia utrzeć mikserem.Białka jaj oddzielić i osobno zmieszać mikserem ( dzięki temu gofry będą pulchniejsze ) Żółtko jaja dodoać do zmiksowanych mąki,cukru waniliowego i proszku do pieczenia.Białka osobno ubić , po ubiciu dodać do mąki,cukry w. i proszku do p. Pozostało tylko upiec , w piekarniku lub gofrownicy ( ja polecam w gofrownicy ponieważ tam sie szybciej pieką ) Życzę smacznego ! :)