Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 9697
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 239
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 536
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 9697
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 239
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 536
Składniki
Dokładnie umyj jabłka, pomarańczę sparz. Pokrój owoce w łodeczki, usuń nasiona, pestki i ogonki. Ułóż je skórką do dołu w naczyniu do gotowania na parze. Ugotuj wodę w garnku, postaw na nim naczynie i gotuj owoce pod przykryciem ok. 6 min. Podawaj na gorąco, polej miodem, posyp cynamonem. SMACZNEGO !!!