Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Od czasu do czasu robię mięsa taką metodą jak ta. Gotowane mięso do chleba jako wędlina. Dziś mam pomysł na filet z indyka. Tak przygotowany nie jest suchy. Propozycja idealna dla osób, które nie mogą jeść smażonych lub pieczonych mięs. Filet jest delikatny, oczywiście przyprawy możecie modyfikować pod swój gust. Możecie podać go z sosem tatarskim czy innym dipem do mięs jaki przygotujecie.
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 36
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 4606
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 278
Mocno czekoladowe ciasteczka, chrupiące, ale i puszyste i delikatne. Są prost...
Odsłon: 141
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 36
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 4606
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 278
Mocno czekoladowe ciasteczka, chrupiące, ale i puszyste i delikatne. Są prost...
Odsłon: 141
Składniki
Zalewę zagotować i wystudzić. Umytego fileta włożyć do zimnej zalewy, zagotować, gotować 10 minut i zostawić pod przykryciem do wystudzenia. Ponownie zagotować zalewę z filetem i znów gotować 10 minut. Wystudzić filet w zalewie, wyjąć i schłodzić. Podawać jako wędlina do chleba.