Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szparagi z boczkiem mogą być ciepłą lub zimną przekąską. Możemy przygotować je na grillu lub w piekarniku dosłownie w kilka chwil.
Danie obiadowe z wykorzystaniem makaronu jest proste w przygotowaniu, wzbogac...
Odsłon: 301
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 718
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 16877
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 140
Danie obiadowe z wykorzystaniem makaronu jest proste w przygotowaniu, wzbogac...
Odsłon: 301
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 718
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 16877
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 140
Składniki
Ze szparagów odrywamy twarde końcówki. Myjemy je, posypujemy solą.
Każdy szparag zawijamy w jeden plaster boczku. Układamy je na grillu na aluminiowej tacce. Grillujemy przez 30-40 minut co jakiś czas obracając szparagi.