Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Na grilla polecam smakowity karczek, zamarynowany w smakowitej marynacie , a następnie grillowany . Taki karczek jest miękki, kruchy po prostu pyszny i rozpływa się w ustach.
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 259
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 45
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 34
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 74
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 82
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 259
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 45
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 34
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 74
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 82
Składniki
Karczek pokroić w plastry umyć, osuszyć , lekko rozbić tłuczkiem do mięsa. Składniki na marynatę dobrze wymieszać. Plastry karczku natrzeć marynatą z wszystkich stron. Następnie poukładać w misce, nakryć ścierką i włożyć do lodówki na kilka godzin. Wyjąc zamarynowane mięso, ułożyć na grillu i grillować z obu stron. Grillować do miękkości mięsa. Karczek podawać z grillowanymi ziemniaczkami, sałatką lub surówką albo po prostu z grillowanym pieczywem.