Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie każdy wie, jak smaczne są grillowane lub smażone melony. Obróbka termiczna sprawia, że zewnętrzna warstwa staje sie bardziej chrupiąca dzięki karmelizacji, a wewnętrzna pozostaje soczysta. W połączeniu z kozim serem tak przyrządzony melon smakuje równie dobrze, a może nawet lepiej niz z szynką parmeńską. Z plasterkami rzodkiewki i rzeżuchą grochową jest doskonałą przekąską.
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 288
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 51
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 48
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 79
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 91
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 288
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 51
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 48
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 79
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 91
Składniki
Melona przekroic na pól i usunac pestki, obie polówki obrac i pokroic w plasterki. Plastry połozyc na grillu lub lekko podsmazyc na patelni z odrobiną oleju. Nastepnie ulozyc plastry melona na talerzu, na nich male porcje koziego serka smietankowego, plasterki rzodkiewki i rzezuche grochowa. Doprawic niewielka ilościa oliwy z oliwek, sola i pieprzem.