Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta przekąska o frapującej nazwie - grzanki jaśniepańskie. W czasach PRL-u uchodzące za rarytas, a to za sprawą dwóch kluczowych składników: szynki i sera. Niezwykle szybkie w przygotowaniu. Sprawdzą się na co dzień oraz jako imprezowa przekąska. Serwuj na ciepło z ulubionymi sosami.
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 788
Szybka babka z airfryera jest wyjątkiem w mojej kuchni, bo nie lubimy się z b...
Odsłon: 91
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 788
Szybka babka z airfryera jest wyjątkiem w mojej kuchni, bo nie lubimy się z b...
Odsłon: 91
Składniki
Piekarnik rozgrzej do 200 stopni.
Kromki chleba posmaruj sosem pomidorowym. Na każdej kanapce ułóż po dwa plasterki szynki i jednym plasterku żółtego sera.
Grzanki jaśniepańskie ułóż na blasze piekarnika. Piecz przez około 5-7 minut do zapieczenia sera.