Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie, smaczne grzanki, super ekonomiczne danie
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 106
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 67
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 106
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 67
Składniki
Bułki lub bagietkę kroimy na małe kromki, smarujemy masłem, nagrzewamy piekarnik do 180st. W tym czasie myjemy pieczarki i kroimy na drobno, smażymy na patelni, z skrojoną drobno szynką, pomidorami , startym czosnkiem i kukurydza, doprawiamy solą, pieprzem, ziołami
"Farsz układamy na kromki, posypujemy serem i złocistymi grzankami, wstawiamy do piekarnika aż ser się stopi i bułka zrobi się chrupka i gotowe. Podajemy na ciepło.