Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Robię grzyby na wiele sposobów ale tych nie może zabraknąć w mojej spiżarni. Są bardzo smaczne. Polecam wszystkim, którzy jeszcze takich nie robili.
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 166
Banalny przepis na pyszny deser z owoców kiwi. Jest słodki, smaczny i przede...
Odsłon: 134
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 47
Szybki przepis na pyszny obiad lub kolację. Kluski leniwe z Okrasą, bardzo po...
Odsłon: 97
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 166
Banalny przepis na pyszny deser z owoców kiwi. Jest słodki, smaczny i przede...
Odsłon: 134
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 47
Szybki przepis na pyszny obiad lub kolację. Kluski leniwe z Okrasą, bardzo po...
Odsłon: 97
Składniki
Grzyby oczyścić, pokroić w grube paski i gotować w osolonej wodzie przez 10 minut. Przelać na sito, przepłukać pod bieżącą wodą. Do głębokiej patelni wlać olej i podsmażyć lekko cebulę pokrojoną w piórka; pod koniec dodając posiekany czosnek.Dodać grzybki. Zmniejszyć ogień. W tym czasie zrobić zalewę. Do garnka wlać wodę i dodać pozostałe składniki zalewy. Wymieszać i doprowadzić do wrzenia. Do grzybów dodać gotującą się zalewę. Doprawić solą i pieprzem. Wymieszać, przełożyć do słoiczków i pasteryzować 15 minut