Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
znakomita przekąska,szybka,zdrowa i delikatnie sycąca ;-)
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 114
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1962
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2719
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 716
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 114
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1962
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2719
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 716
Składniki
dojrzałe,miękkie połówki avocado wrzucamy do miseczki,dodajemy 3 łyżki soku z cytryny,3 łyżki oliwy,sól,pieprz i chilli i widelcem ugniatamy i mieszamy na w miarę gładkie guacamole pomidory parzymy i obieramy ze skórki,kroimy na plastry bułeczki wrzucamy na parę minut do rozgrzanego do 200 stopni piekarnika-opiekamy na chrupko
grzanki polewamy oliwą z oliwek,układamy guacamole,plastry pomidora,doprawiamy i możemy podlać na koniec oliwa jeszcze I gotowe do chrupania :-)
Smacznego ;-)