Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne danie dla wielbicieli boczniakow- mozna jesc z chlebem jako gulasz, mozna zostawic troszke wiecej wody i wtedy podawac z ryzem lub makaronem.
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 76
Nadziewana pierś z kurczaka to idealna propozycja na prosty obiad albo kolacj...
Odsłon: 349
Przepis dnia
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1450
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 76
Nadziewana pierś z kurczaka to idealna propozycja na prosty obiad albo kolacj...
Odsłon: 349
Przepis dnia
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1450
Składniki
Boczniaki oczyscic, umyc, pokroic w kostke. Cebule posiekac, a pora pokroic w polplastry. Grzyby i warzywa wlozyc do garnka, podlac woda i dusic na wolnym ogniu ok 5 min. Po tym czasie dodac pieprz i bazylie, podlac grzyby szklanka woda i gotowac, az woda prawie calkowicie odparuje. Dodac natke pietruszki, sol i gotowac, az grzyby beda miekkie.