Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki sposób, na przekąskę.
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 9410
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 227
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 509
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 9410
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 227
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 509
Składniki
1. Berlinki nacinamy wzdłuż.
2. Kroimy ser w cienkie paski.
3. Paprykę również w cienkie paski.
4. Wkładamy w kiełbasę po pasku sera.
5. Następnie po pasku papryki.
6. Ciasto kroimy wzdłuż tak żeby powstało nam 10 pasków.
7. Owijamy berlinki.
8. Układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia.
9. Smarujemy białkiem.
10. Zapiekamy 15 minut w 180 ̊C. 11. Przekąska gotowa. 12. Smacznego.