Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo chuda wersja zimnych nóżek podana na ostro!
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 50
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 250
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 50
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 250
Składniki
Ugotowałam rosół na golonce, indyk potrzebuje co najmniej 1,5 h. Mięso ostudziłam, obrałam i pokroiłam w kostkę. Rosół doprawiłam, podgrzałam, rozpuściłam w nim żelatynę i dodałam natkę pietruszki. Jeśli rosołu jest za dużo można go wykorzystać jako rosół lub bazę do zupy i sosów.
Ułożyłam kawałki mięsa w foremkach przełożyłam plasterkami marynowanego chili i zalałam wywarem. Odstawiłam na noc do stężenia.
Smacznego :)