Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczne i szybkie w przygotowaniu jaja na Świąteczny stół.
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 123
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 182
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 60
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 145
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 123
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 182
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 60
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 145
Składniki
Jaja ugotowałam 8 minut od momentu zagotowania się wody. Obrałam je a żółtka wyjęłam do miseczki. Do żółtek dodałam posiekane drobno fileciki. Można też użyć puszki zwykłych rybek w oleju. Dodałam jeszcze drobno pokrojoną dymkę i garstkę liści kolendry. Farsz wymieszałam widelcem.
Jaja ułożyłam na sałatce warzywnej, można też ułożyć je na majonezie. Farsz włożyłam w zagłębienia i dodatkowo udekorowałam jaja koreczkami, chili, szczypiorem i majonezem. Smacznego :)