Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniałe jajka na stół świąteczny.
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 107
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 38
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 422
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 107
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 38
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 422
Składniki
Wykonanie: Jajka przekroić na połówki, wyjąć delikatnie żółtka, białka odłożyć a żółtka posiekać. Łososia, cebulkę, szczypiorek drobno posiekać. Posiekane żółtka połączyć z sosem tatarskim, łososiem, cebulką, szczypiorkiem i koperkiem i dokładnie wyrobić masę. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Gotowym farszem nadziewać białka, ułożyć na papryce, posypać papryką wędzoną i podawać na stół wielkanocny. SMACZNEGO.