Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolorowe jaja cieszą oczy i zachęcają do spróbowania.
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 31
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 83
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 272
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 82
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 31
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 83
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 272
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 82
Składniki
Jaja ugotowałam 8 minut od zagotowania się wody. Schłodzone obrałam i przekroiłam wzdłuż na połówki. Wyjęłam żółtka. Na łyżkę oliwy dodałam przeciśnięte ząbki czosnku i liście szpinaku. Przykryłam pokrywką szpinak klapnie ale w ciągu paru minut nie zmieni koloru. Schłodzony dodałam do jaj, jeszcze łycha twarożku, przyprawy. Całość zmalaksowałam.
Farsz dałam do torebki foliowej z obciętym rożkiem i nałożyłam w połówki jaj.
Farsz rozpływa się w ustach.
:D
Smacznego :)