Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 8762
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 196
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 451
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 8762
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 196
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 451
Składniki
Jajka ugotować na twardo, obrać ze skorupek, przekroić na pół i wyjąć żółtka. Awokado obrać ze skórki, pokroić na mniejsze kawałki, zmiksować w blenderze z czosnkiem, dodać żółtka, posiekaną natkę pietruszki, sok z cytryny, sól i pieprz do smaku. Wymieszać dokładnie, formować kulki wielkości orzecha i nakładać do białek.